interklima logo

Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη υποστήριξη ανταλλακτικών και service της εταιρίας INTERKLIMA παρέχοντας και πληθώρα αξιόπιστων λύσεων για αντικατάσταση των παλαιών  προιόντων της.

hanbell

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση, τον έλεγχο, την επισκευή και την αποκατάσταση βλαβών  σε screw συμπιεστές HANBELL - COMER . 

FIROGENIS LOGO

Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη υποστήριξη ανταλλακτικών και service της εταιρίας ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ παρέχοντας και πληθώρα αξιόπιστων λύσεων για αντικατάσταση των παλαιών  προιόντων της.

CAREL  logo eliwell print   3 dixell   danfoss logo1   JOHNSON CONTROL  

Αναλαμβάνουμε την επίλυση προβλημάτων ηλεκτρονικών ελεγκτών, σε θέματα βλάβης, ρυθμίσεων, αντικατάστασης λόγω καταστροφής η κατάργησης του παλαιού ελεγκτή.

Καλώς ήρθατε στην εταιρεία Ωκεανός IKE 

OCEAN LOGO.JPG

Αναλαμβάνουμε να βρούμε τα ποιοτικότερα ανταλλακτικά για οποιοδήποτε τύπο μηχανήματος.

Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές ανταλλακτικών σε ολόκληρο στον κόσμο, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να πούμε πως ότι χρειαζόσαστε, μπορούμε να το βρούμε.

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό μέσα από μια τεράστια γκάμα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ζητήστε μας το ανταλλακτικό που χρειάζεστε και αφήστε σε εμάς τα υπόλοιπα.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ή τη ρύθμισή τους σε περίπτωση που το επιθυμείτε. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, θα δώσουν τη καλύτερη λύση  που χρειάζεστε.

Ζητήστε πληροφορίες για οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειάζεστε. Ακόμα και αν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ή δεν βρίσκετε στους καταλόγους μας, θα φροντίσουμε άμεσα να το βρούμε εμείς για εσάς.

Όλα τα ανταλλακτικά αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω μεταφορικών εταιρειών - πρακτορείων σε όλο τον κόσμο άμεσα.

Bizter service

 

Η επιχείρηση, με την τεχνογνωσία, το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και την χρήση των προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας επώνυμων οίκων, αναλαμβάνει οπουδήποτε στην Ελλάδα , γρήγορα, υπεύθυνα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, σας παρέχει επαγγελματική καθοδήγηση και εξυπηρέτηση για την πλήρη  βελτιστοποιήση του κλιματιστικού σας συστήματος.  

Υπογραμμίζουμε την ανάγκη συντήρησης των κλιματιστικών συστημάτων,η οποία  διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την οικονομικότερη λειτουργία τους, καθώς επιτυγχάνει την μειώση της κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε σχέση με την απόδοση τους καθώς επίσης και οι ανάγκες αντικαταστάσεις εξαρτημάτων που θα απαιτηθούν από φυσιολογική φθορά μειώνονται στο ελάχιστο.

Αντίθετα αν δεν τηρηθεί το πρόγραμμα συντήρησης , μεγιστοποιείται η πιθανότητα επισκευής και αντικατάστασης των μερών του μηχανήματος σε μικρά χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα την αύξηση των δαπανών , που μπορούν να φθάσουν μέχρι και το κόστος αλλαγής του , καθώς και την πιθανή παραμονή του μηχανήματος για μεγάλο διάστημα εκτός λειτουργίας.

Η ζήτηση από την αγορά για αξιόπιστο after sales service κάθε χρόνο αυξάνεται ραγδαία. Κάθε χρόνο προστίθενται σε λειτουργία χιλιάδες καινούργια κλιματιστικά διαφόρων μεγεθών και τα ήδη υπάρχοντα εγκατεστημένα μηχανήματα κάθε μέρα και πιο πολύ καταπονούνται και απαιτούν υποχρεωτική συντήρηση για την σωστή τους λειτουργία.

Η επιχείρηση προβλέποντας αυτή την αύξηση και μη θέλοντας να ακολουθήσει το παράδειγμα της υπόλοιπης αγοράς η οποία εγκαταλείπει τον πελάτη μετά την πώληση, έχει ενισχύσει το τμήμα After Sales Service επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό του και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει.

- Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών για την βέλτιστη καταγραφή και την άμεση ανταπόκριση κλήσεων των πελατών της στις παραγγελίες ανταλλακτικών.

- Αποθέματα (stock) ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα.

- Τεχνική τηλεφωνική υποστήριξη. Ανά πάσα στιγμή οποιοσδήποτε τεχνικός όπου και να βρίσκεται, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, για άμεση υποστήριξη σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα.

- Συμβόλαια συντήρησης ειδικά διαμορφωμένα στις ανάγκες κάθε πελάτη. Χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και διαμορφώνοντας το σωστό πρόγραμμα συντήρησης που απαιτείται , εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα κάλυψης 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Η περιοδική φροντίδα της εγκατάστασης με τακτικές και προγραμματισμένες επισκέψεις αποτρέπει την εμφάνιση σοβαρών βλαβών και μειώνει το λειτουργικό κόστος εξασφαλίζοντας στον πελάτη πάνω από όλα ένα "υγιές κτίριο".Στους πελάτες του προγράμματος συμβολαίου προσφέρονται τα εξής πλεονεκτήματα :

  • - προγραμματισμένες επισκέψεις προληπτικής συντήρησης
  • - απεριόριστες έκτακτες επισκέψεις
  • - άμεση ανταπόκριση του συνεργείου
  • - άμεση προτεραιότητα απάντησης των κλήσεων.